اخبار

بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید۱۹ (طرح شهید سلیمانی)

بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مدیریت و پیشگیری از بیماری کووید۱۹ (طرح شهید سلیمانی)
 معاون بهداشتی دانشگاه گفت: در این طرح که از اول آذر و از استان کرمانشاه آغاز شد، کنترل های هدفمند بازرسین بهداشت محیط با همراهی و همکاری نیروهای بسیج و داوطلبین جمعیت هلال احمر بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی تشدید شد.
 

دکتر ابراهیم شکیبا بیان کرد: در این راستا بیش از ۸۹۰۰ بازرسی از  مراکز و اماکن انجام شد، همچنین ۱۲۹۵ اخطار جهت واحدهای متخلف صادر و ۳۲۹ واحد نیز از فعالیت آنها جلوگیری و تعطیل شدند و جهت اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

 
وی اظهار داشت:نظارت ها به صورت مستمر ادامه دارد و از مردم استان درخواست می نمایم به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری، ضمن استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمایند. 
 
وی گفت: مردم می توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف درمورد عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی باسامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.
 
اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است🔻
🆔@k_health
 
 
۱۸ آذر ۱۳۹۹ ۱۵:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید