مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از انجام بیش از 700 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای طی 14 ماه گذشته خبرداد.
مهندس امیر کرمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: از اسفند 98 تاکنون بالغ بر 700 هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه صورت گرفته که از این تعداد حدود 21 هزار و 945 مورد معرفی به مراجع قضایی و 20 هزار و 305 مورد نیز منجر به تعطیلی و پلمب شده است.
وی همچنین افزود: طی این بازدیدها تعداد 78 هزار و 360 اخطار یه بهداشتی نیز صادر شده است.
مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه همچنین از بازدیدهای یک تیم نظارتی مشترک متشکل از نمایندگانی از ادارات مرتبط در استان از جمله اتاق اصناف ، صنعت ،معدن تجارت، نیروی انتظامی ، پلیس اماکن عمومی ، اتحادیه صنفی ، تعزیرات ، شهرداری ، دامپزشکی و ... نیز خبرداد و گفت: طی این 14 ماه نیز 12 هزار و پانصد بازدید توسط این تیم صورت گرفته که طی آن پس از بازدید مشترک با حضور مقامات قضایی در محل دستور پلمب واحد صنفی نیز همزمان صادر شده است.