دکتر مرادی رییس دانشگاه در جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا گفت: بیش از یک میلیون و ۱۶۲ هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده که ۴۸ درصد دوز اول و ۲۶ درصد دوز دوم را تزریق نموده اند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مرادی گفت:دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالیه پرستاری شروع به کار کرد و در سال ۵۴ دانشکده پزشکی افتتاح شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۹ دانشکده و ۵۳۴ عضو هیات علمی است و ۵۴۰۰ نفر دانشجو است که ۶۱۶ نفر آنها خارجی هستند.
به گفته او همچنین این دانشگاه دارای ۱۳۲ مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، ۱۸ مرکز ۱۶ساعته تست کرونا، ۴۱ مرکز تزریق واکسن، ۶۲۹ خانه بهداشت، دو پژوهشکده و ۱۸ بیمارستان است.
رئیس دانشگاه گفت: ما در حوزه پژوهش موفق به کسب رتبه اول در بین دانشگاههای تیپ ۲ و رتبه ۸ در بین تمام دانشگاه ها شده ایم.
وی افزود:در حوزه فناوری هم رتبه اول در میان دانشگاه های تیپ دو و رتبه سوم در میان تمام دانشگاه های علوم پزشکی را کسب کرده ایم.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه تعداد ۳۸۸ تخت ویژه در استان فعال است گفت:از ای ت عدا. ۱۱۸ تخت آن مختص به دیالیز است، همچنین ۳۱۵۴ تخت ثابت در استان وجود دارد که با توجه به جمعیت استان، کمبود تخت داریم و نیاز است تخت های بیشتری در اختیار مراکز درمانی استان قرار گیرد.
وی گفت: در پیک پنجم تعداد بستری ها نسبت به پیکهای قبلی داشتیم ولی خوشبختانه تعداد کشته ها کمتر بود.
دکتر مرادی افزود:خوشبختانه در روزهای اخیر اندکی سیر بیماری در استان نزولی شده و امیدواریم این روند در روزهای آتی هم ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه در این موج جدید بطور میانگین ۴۱ درصد تست ها مثبت شد گفت: در روزهای اوج به ۱۵۶۸ بستری رسیدیم اما علیرغم این شرایط و افزایش مبتلایان، خوشبختانه درصد فوتی ها با توجه به واکسیناسیون صورت گرفته نسبت به موج سوم کاهش یافته و نسبت به میانگین کشوری کمتر بود.
وی افزود: با توجه به برداشته شدن محدودیت سنی واکسیناسیون در استان با دستور وزیر بهداشت، قرار است محموله های جدید برای استان تامین شود و واکسیناسیون تمام افراد بالای ۱۸ سال در استان انجام شود و ظرف دو هفته آینده درصد زیادی از جمعیت استان علیه کرونا واکسینه شوند.
به گفته وی بستریهای کادر بهداشت و درمان هم به میزان محسوسی کاهش پیدا کرده است و اینها همه نشان دهنده تاثیر واکسیناسیون است.
دکتر مرادی با بیان اینکه در شرایط کرونا در کنار افزایش هزینه ها و مخارج، درآمدها به شدت کاهش پیدا کرد گفت:همین امر مشکلات اقتصادی را برای مراکز درمانی استان ایجاد کرده و نیاز است حمایت های جدی تری در این زمینه صورت گیرد.
وی گفت: دانشکده های ما پراکنده هستند و نیاز است کار ساخت پردیس هرچه سریعتر صورت گیرد تا بتوانیم روند توسعه دانشگاه را با شتاب بیشتری پیگیری کنیم.
وی با توجه به مرکزیت کرمانشاه در غرب کشور گفت: نیاز است امکانات و تجهیزات درمانی بیشتری در اختیار این دانشگاه قرار داده شود و به یک بالگرد برای بیمارستان طالقانی که مرکز ترومای غرب کشور است نیاز داریم.
دکتر مرادی بیان کرد:تمام مسئولین استان در رده های مدیریتی و انتظامی و ... همکاری خوب و همه جانبه ای با دانشگاه علوم پزشکی داشتند و امکانات مورد نیاز را بویژه در شرایط کرونا و زلزله در اختیار دانشگاه قرار دادند که جای تقدیر دارد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا
اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health
https://t.me/k_healthmedia/2720