دکتر کیومرث رحیمی مدیرنظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو گفت: طی بازرسیهای نوروزی که از روز ۲۶ اسفند ماه آغاز شد یک کارگاه غیرمجاز تولید پیتزای نیمه آماده توسط بازرسان معاونت کشف شد.
وی اظهار داشت:این کارگاه در یک مکان غیر بهداشتی اقدام به آماده سازی خمیر و مواد پیتزا با مواد تاریخ انقضای مخدوش شده می نمودند.
به گفته وی پس ازپیگیری های لازم، بازرسان به سرمنشا آن یعنی یک انبار فرآوردههای گوشتی غیر مجاز در یک آپارتمان مسکونی رسیدند که در همان مکان اقدام به عرضه انواع سوسیس و کالباس تاریخ گذشته به صورت عمده میکرد.
دکتر رحیمی گفت:در این بازرسی حدود یک هزار کیلوگرم سوسیس و کالباس، حدود ۳۳۰ کیلوگرم سس کچاپ و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم سس مایونز تاریخ گذشته از این مکان کشف و توقیف شد.
وی افزود:بازرسیها در ایام نوروز تا پایان تعطیلات ادامه دارد و به طور معمول سالنهای زیبایی بانوان، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی، عطاریها و غیره مورد پایش قرار میگیرند، اما اگر موردی هم به صورت گزارش و یا شکایت دریافت شود سریعا به آن رسیدگی خواهد شد.
🆔@k_health