دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه اهم اقدامات انجام شده توسط بازرسین بهداشت محیط در استان در قالب طرح سلامت ماه مبارک رمضان از ۱۴ فروردین تا کنون را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی تعداد موارد بازدید از مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی را ۹۷۷۵ مورد ، تعداد موارد بازدید مشترک با سایر ادارات ۲۳۴ مورد، معرفی صنوف متخلف به مراجع قضایی۷۴ مورد ،واحد های صنفی متخلف پلمب شده ۴۱ مورد، رسیدگی به شکایات مردمی: ۲۲ مورد و مقدار مواد غذایی غیرمجاز توقیف، جمع آوری و معدوم شده را طی این مدت ۱۵۰۷ کیلوگرم اعلام کرد.
به گفته وی از 14 فروردین تاکنون تعداد موارد نمونه برداری از مواد غذایی نیز ۶۵ مورد ، سنجش کیفیت مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی ۳۲۱۷ مورد ، تعداد موارد نمونه برداری از آب آشامیدنی ۳۸۹ مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب آشامیدنی ۵۳۷۵ مورد است.
گفتنی است سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با معاونت بهداشتی است، درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز فعال در ماه مبارک رمضان ازجمله کارگاه های قنادی تولیدکننده زولبیا وبامیه، آش وحلیم، رستوران ها، کبابی ها وسایراماکن با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید که دراسرع وقت رسیدگی لازم به عمل آید.
🆔@k_health