به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ابراهیم شکیبا عصر شنبه در جلسه استانی ستاد مدیریت کرونا که در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه در نوبت اول تزریق واکسیناسیون کرونا بر اساس محل سکونت رتبه چهارم کشوری بعد از گیلان، مازندران و اردبیل را کسب کرده است.
وی افزود: وضعیت تزریق نوبت دوم و سوم در استان کرمانشاه کمتر از حد انتظار بوده اما بالاتر از میانگین کشوری است که در این مورد نیازمند حمایت بیشتر هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: گروهی از افراد واکسن نزده و نامشخص وجود دارد که یا کلاً واکسن نزده و یا در استانهایی واکسن زدهاند که متصل به سامانه سیب نیستند.
دکتر شکیبا بیان کرد: از ۳۳ اداره و سازمان در استان کرمانشاه که آمارشان را برای دانشگاه علوم پزشکی ارسال کردهاند ۹۵.۵ درصد کارکنان نوبت اول را دریافت کردهاند و همچنین کارکنان ادارات نوبت دوم ۸۹.۳ دهم درصد و نوبت سوم ۴۸ درصد واکسن زدهاند و این نشان میدهد که اگر فقط ادارات پای کار بیایند بسیاری از مشکلات مربوط به واکسن نزدن حل خواهد شد.
وی ادامه داد: کارکنان صنایع و کارخانجات استان ۹۵ درصد نوبت اول، ۹۳ درصد نوبت دوم و ۴۵ درصد نوبت سوم را دریافت کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: دانشجویان استان نوبت اول ۹۲ درصد، نوبت دوم ۸۴ درصد و نوبت سوم ۳۸ درصد واکسن کرونا را دریافت کردهاند که از دانشجویان عزیز انتظار میرود با توجه به اینکه قشر تحصیل کرده جامعه هستند از واکسیناسیون استقبال کنند.
دکتر شکیبا خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت بیماری در شرایط خوبی است و تعداد بستریها در استان کرمانشاه پایین است اما هنر واکسیناسیون را نباید فراموش کرد چرا که این وضعیت زرد کنونی نتیجه تزریق واکسن کرونا است.
معاون بهداشتی دانشگاه گفت:واکسیناسیون در افراد ، تا 19 برابر میزان مرگ و میر را کاهش می دهد.
وی اضافه کرد: از هر راهی برای ادارات و ارگانها تلاش کردیم که واکسیناسیون کرونا را انجام دهند اما همچنان شاهد هستیم که در نوبت دوم و سوم تزریق واکسن کرونا وضعیت خوبی در استان به ویژه در کارکنان ادارات نداریم.
وی اظهار داشت: با تلاش سرپرست دانشگاه تیمهای سیار فعالی تشکیل شد اما بازهم نیازمند همکاری همه مدیران ارشد استان و مدیران دستگاهها هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: در هرکدام از مدارس استان چندین جلسه تشکیل شد و با وجود همکاری مدیران آموزش و پرورش و اولیای دانش آموزان اما پوشش مناسبی به لحاظ واکسیناسیون کرونا در مدارس نداریم.
شکیبا افزود: تهویه، فاصله گذاری اجتماعی، ماسک و گندزدایی چهار اصل مهمی هستند که در مدارس میبایست رعایت شود و در استان کرمانشاه ۸۳ درصد تهویه مناسب، ۷۸ درصد فاصله گذاری اجتماعی، ۹۳ درصد ماسک و ۷۷ درصد گندزدایی را رعایت میکنند.