اکبر آزادی مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه و مدیریت حوادث دانشگاه گفت: با توجه به شروع رشد قارچهای محلی و طبیعی در منطقه، شهروندان عزیز از چیدن ، خریدن و مصرف قارچ های روییده در طبیعت، کوه و دشت پرهیز نمایید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچ های وحشی موجود در طبیعت، سمی بودن آنها را از بین نمیبرد .
آزادی با بیان اینکه برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی ، به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنید .گفت: در صورتی که مطمئن نیستید قارچ سمی است یا نه ، هرگز آن را نخورید .
وی با بیان اینکه به قارچ های وحشی ناآشنا دست نزنید ، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد گفت: اگر به قارچ وحشی نا آشنایی دست زدید ، دست خود را به چشم ، دهان و پوست خود نزنید .
به گفته او در صورت هرگونه شک به مسمومیت با قارچ باید از هر گونه اقدام به خود درمانی پرهیز کرد و فرد مسموم شده را هرچه سریع تر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل نمود و جلو تخلیه معده و استفراغ فرد مسموم شده را نگیرید.
🆔@k_health