اخبار

توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور

توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور با بیان اینکه مردم از آب لوله کشی کلردار  برای نوشیدن ، شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کنند و در غیر این صورت آب را بجوشانید و پس از سرد شدن مصرف نمایید گفت: سبزیجات و میوه‌ها باید قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف شود .
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا خطاب به عموم مردم گفت: از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر(آب میوه، بستنی، کباب و ...) از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کنید.
 
وی تاکید کرد: قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج ، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویید.
 
دکتر شکیبا افزود: از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنید ، حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید ، مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از دسترس مگس و حشرات نگهداری کنید و زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری نمایید و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهید.
 
وی با بیان اینکه غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنیدو از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری نمایید گفت: بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود، از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کنید یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانید و در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهید.
 
دکتر شکیبا توصیه کرد: در مسافرت‌ها حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود.
 
وی بیان کرد: هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت نمایید.
 
🆔@k_health
۶ تیر ۱۴۰۱ ۱۵:۱۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید