در ادامه سفر به شهرستان کنگاور؛ در نشستی با حضور هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، نماینده شرق استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی شهرستان کنگاور، چالشها و راهکارهای ارتقاء حوزه سلامت این شهرستان بررسی شد.
دکتر ادریس خالدی مدیر شبکه بهداشت و درمان کنگاور گفت: خوشبختانه دکتر محمدی همواره با دید مثبت پی گیر رفع نیازهای سلامت در شهرستان کنگاور بوده اند و از ایشان صمیمانه سپاسگزاریم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت:کادر بهداشت و درمان کنگاور در ایام کرونا با مدیریت دکتر امیری تلاشهای فراوانی داشتند و این تلاشها همواره در تاریخ شهرستان ماندگار است .
وی افزود: شهرستان کنگاور با جمعیت ۸۰ هزار نفری دارای ۷ مرکز خدمات جامع سلامت ، ۲۷ خانه بهداشت ، ۵ پایگاه شهری می باشد.
دکتر خالدی گفت: بیمارستان دکتر چمران شهرستان کنگاور ۵۳ سال قدمت دارد و اگرچه تجهیزات آن به روز رسانی شده اما نیاز به مرمت و بازسازی دارد.
به گفته وی این بیمارستان خدماتی چون ارولوژی ، زنان و زایمان ، جراحی عمومی ، داخلی ، اطفال ، ارتوپدی ، مغز و اعصاب و چشم ارائه می دهد.
وی با اشاره به اینکه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور مشکلاتی چون کمبود تجهیزات ، کمبود نیروی انسانی و عدم پرداختهای پرسنلی وجود دارد گفت: ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شماره یک ، مرکز خدمات جامع سلامت روستائی قارلق و پانسیون دو طبقه پزشک مرکز شماره ۳ مورد نیاز این شهرستان است.