رئیس دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی گفت: اولین پایان نامه های فناورانه حوزه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پروفسور احسان صادقی با اشاره به اینکه تاکنون پایان نامه ها در حوزه پژوهشی بوده است اظهار داشت: اولین پایان نامه های فناورانه حوزه تحصیلات تکمیلی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط اروین افرا و شمیمه عظیمی سلیم در رشته صنایع غذایی در مهرماه 1401 با موفقیت به پایان رسید و جلسه دفاعیه آنها نیز برگزار شد.
به گفته وی دستاوردهای پایان نامه های فوق مواردی از قبیل ثبت اختراع، تولید نمونه اولیه، فروش تجاری محصول و ایده می باشد که این دانشجویان موفق شدند با ایجاد چنین دستاوردهایی از پایان نامه خود دفاع کنند.
گفتنی است موفقیت دانشجویان فوق در این خصوص با راهنمایی دکتر احسان صادقی و مشاوره دکتر مریم عزیزی صورت گرفته است.