شرکت کننده این کارگاه با مبانی استفاده و انواع مواد ضدعفونی کننده در صنایع غذایی ، کاربرد، طیف و محدودیتها و عوارض ناشی از سوء مصرف آنها و اثرات مواد ضد عفونی کننده بر مواد غذایی آشنا میشوند
کارگاه دو روزه آموزشی ضدعفونی کننده ها در صنایع غذایی برگزار شد.
در این کارگاه دو روزه کارشناسان شرکت کننده با مبانی استفاده و انواع مواد ضدعفونی کننده در صنایع غذایی ، کاربرد، طیف و محدودیتها و عوارض ناشی از سوء مصرف آنها و اثرات مواد ضد عفونی کننده بر مواد غذایی آشنا میشوند.
کارگاه آموزشی ضدعفونی کننده ها در صنایع غذایی در روزهای 22 و 23 اسفند در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار می گردد.