اقدامات صورت گرفته دهه مبارک فجر در حوزه سلامت / بخش دوم

برگزاری جشن ۴۴ سالگی انقلاب بزرگ اسلامی و فرارسیدن سالروز میلاد مولی الموحدین حضرت علی (ع) در بیمارستانی که به همین نام پر برکت مزین است .

جشن بزرگ ولادت حضرت علی(ع) همزمان با جشن دهه مبارک فجر صبح امروز با حضور ریاست، مدیریت ، حاج آقا سوری و جمع کثیری از مسئولان و پرسنل این مرکز در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام علی(ع) برگزار شد.

گفتنی است سخنرانی ، مداحی ، مسابقه های شاد، اهدا لوح تقدیر و جوائز به افراد برجسته ، بازنشستگان، ورزشکاران این مرکز از جمله برنامه های متنوع و شاد این مراسم بود.

#فجرعلوی_سلامت_همگان

تیم تخصصی کانون بسیج جامعه پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در قالب طرح شهید رهنمون به محله مراد آباد اعزام شدند.

در این طرح به حدود ۱۵۰ نفر از ساکنین این محله خدمات درمانی شامل ویزیت پزشک ، سنجش فشار خون و قند خون ارائه گردید.

#فجرعلوی_سلامت_همگان

جشن ولادت حضرت علی(ع) همزمان با دهه مبارک فجر با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه و همکاران این معاونت برگزار شد.

#فجرعلوی_سلامت_همگان

تیم پزشکی کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز مدیریت‌های حوادث و فوریتهای پیش بیمارستانی در قالب طرح شهید رهنمون روز گذشته به محله کم برخوردار مراد آباد اعزام شد.

ویزیت تخصصی توسط دکتر زینب محسنی افشار متخصص بیماری های عفونی وتحویل داروی رایگان، مشاوره توسط کارشناس تغذیه و روانشناسی، کارشناس ارشد پرستاری ( کنترل فشارخون وتست قند خون )،کارشناس بهداشت محیط (کنترل محله ازنظر بهداشتی) ،توزیع بسته های بهداشتی از جمله اقدامات انجام شده توسط این گروه جهادی بود.

همچنین روز گذشته ارائه خدمات ویزیت رایگان ،کنترل فشارخون ، آموزش بهداشت، مامایی توسط اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی در مرکز خدمات جامع سلامت شماره ۲ شهرستان اسلام آبادغرب انجام شد.

#فجرعلوی_سلامت_همگانی

تیم شهید رهنمون کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی(ره) به منطقه کم برخوردار آناهیتا اعزام شدند.

این تیم شامل متخصص ارتوپدی، پزشک عمومی ، پرستار ،کارشناس ارشد روانشناسی و بهداشت محیط می باشد.

#فجرعلوی_سلامت_همگانی

برگزاری مراسم جشن به مناسبت ولادت با سعادت امیرالمومنین و دهه مبارک فجر در آمفی تئاتر مرکز آیت اله طالقانی(ره)

جشن باشکوه ولادت حضرت علی(ع) همزمان با دهه مبارک فجر با حضور  هیات مدیره مرکز  و پرسنل این مرکز در سالن آمفی تئاتر مرکز آیت اله طالقانی(ره) برگزار شد.

گفتنی است سخنرانی،تواشیح و اهدای هدایایی به مناسبت روز پدر و روز مدد کار، ازجمله برنامه های این مراسم بود.

#فجرعلوی_سلامت_همگانی

ویزیت رایگان و ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان در مراکز مختلف شبکه بهداشت سنقر با همکاری پزشکان این مراکز

#فجرعلوی_سلامت_همگانی

اعزام تیم های پزشکی کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان های کرمانشاه، ثلاث باباجانی، اسلام آباد غرب،صحنه،سنقر، مرکز آیت اله طالقانی، به محله  های کم برخوردار ، در قالب طرح شهید رهنمون

ارائه ویزیت تخصصی وهمچنین  داروی رایگان، مشاوره توسط کارشناس تغذیه و روانشناسی، کارشناس ارشد پرستاری ( کنترل فشارخون وتست قند خون )،کارشناس بهداشت محیط (کنترل محله ازنظر بهداشتی) ،توزیع بسته های بهداشتی از جمله اقدامات انجام شده توسط این گروه های جهادی بود.

همچنین در مراسمی که به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی (ع) برگزار شد از کارمندان مرد بازنشسته بسیجی در مرکز معتضدی از سوی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان تقدیر شد .