رییس اداره پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو: کالاهای سلامت محور شامل دارو، شیرخشک، مکمل ها، مواد غذایی و آشامیدنی، لوازم آرایشی و بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی میشود.
دکتر عطیه اسماعیل مانند گفت: کالاهای سلامت محور تقلبی و قاچاق به دلیل به خطر انداختن سلامت مردم و عوارض متعددی که به همراه دارد از اهمیت بسزایی برخوردار هستند، چرا که اساسا فرآیند تولید این فرآورده ها مشخص نیست و به تبع آن نظارتی بر مراحل تولید، بسته بندی، نگهداری و توزیع این محصولات وجود نخواهد داشت.
وی افزود: سازمان غذا و دارو با راه اندازی سامانه تی تک شناسایی فرآورده های اصیل از تقلبی و قاچاق را برای افراد جامعه فراهم نموده است.
اوگفت: در این سامانه به هر فرآورده ی سلامت محوری شناسه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت اختصاص داده می شود.
دکتر عطیه اسماعیل مانند تاکید کرد: این شناسه به صورت برچسب کنترل اصالت به رنگ سفید با حاشیه ای زرد رنگ است که بر روی آن بارکد کالا و اطلاعات دیگری وجود دارد.
رییس اداره پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو عنوان کرد: اما وجود این برچسب به تنهایی نشانه اصالت فرآورده نبوده و باید حتما از طریق سامانه های غذا و دارو استعلام گردد.
وی افزود: با استفاده از کد ۱۶ رقمی شناسه اصالت زیر لایه اسکرچ شده می توانید از طریق آدرس الکترونیکی www.ttac.ir و همچنین نصب اپلیکیشن سامانه تی تک بر روی گوشی هوشمند و یا از طریق سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ میتوانید از اصالت کالای مربوطه اطمینان حاصل کنید.