اخبار جذب کلسیم لبنیات کم چرب بیشتر است توصیه های صفورا مقصودیان کارشناس تغذیه دانشگاه در خصوص مصرف لبنیات در گفتگو با سرویس علمی پژوهشی اخبار سلامت دانشگاه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ ۲۳:۲۸ نظرات بینندگان میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید نام را وارد کنید ایمیل صحیح نیست ایمیل نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید بازخوانی بازخوانی پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال