بیمارستان ویژه مادر و کودک در استان کرمانشاه شروع بکار کرد

بیمارستان , مادر و کودک, کرمانشاه
  بیمارستان ویژه مادر و کودک استان کرمانشاه با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شروع بکار کرد، کادر پزشکی این بیمارستان از جامعه بانوان هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیمارستان سجاد کرمانشاه با اجرای طرح توسعه و افتتاح بخش مراقبت های ویژه نوزادان و ارتقای تجهیز بخش های خود، به صورت بیمارستان مخصوص مادر و کودک شروع بکار کرد.

دکتر صحرایی، استاندار کرمانشاه گفت: ابتکار مدیریت بیمارستان سجاد ستودنی است و این اقدام یک گام موثر در جهت حمایت از جوانی جمعیت، آرامش بیشتر خانواده ها و رونق گردشگری سلامت می باشد.

وی اظهار داشت: بهره مندی از فضایی آرام از حقوق بیماران می باشد و این مرکز درمانی گرچه در بخش خصوصی اما با نگاه مردمی شکل گرفته است.

این آیین بهره برداری همزمان با جلسه ستاد جمعیت استان برگزار شد که مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سایر مدیران عضو ستاد هم حضور داشتند.

بیمارستان

۹ خرداد ۱۴۰۳ ۲۳:۰۳