جانشین معاون درمان دانشگاه:

نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به کادر پرستاری مسئولیت این قشر خدوم را دو چندان می کند

دوره پودمانی,دکترباقرزاده
دکتر افشین باقرزاده جانشین معاون درمان دانشگاه در پودمان آموزشی توانمندسازی مدیران پرستاری گفت: پودمان آموزشی امروز در حالی برگزار می گردد که هنوز داغ رئیس جمهور شهید و همراهانش را بردل داریم ، تسلیت می گویم و انشاءاله که همه تلاش کنیم امورات کشور به بهترین شکل ادامه یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: اگر دوران کرونا را پشت سر گذاشتیم و تعداد فوتی ها از روزی ۷۰۰ نفر به زیر ۱۰ نفر رسید به خاطر تلاشهای دلسوزانه کادر درمان به ویژه شما پرستاران ارزشمند می باشد.

دکتر باقرزاده گفت: تعرفه گذاری پرستاری ، اضافه شدن ۱۷ هزار تخت بیمارستانی و ساخت واکسنها و داروهای مختلف قسمتهای کوچکی از ظرفیتهای کشور در حوزه سلامت است .

وی عنوان کرد:رهبر معظم انقلاب اسلامی کار پرستاری را بسیار ارزشمند می دانند و نگاه ویژه ای به این قشر خدوم دارند، این‌ موضوع مسئولیت پرستاران عزیز ما را بیشتر می کند.

به گفته او مدیریت ارتباطات سازمانی در حوزه پرستاری و به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانش آموخته های خود از مهمترین اهداف این پودمان‌‌دو روزه است.