دکتر رضا منصوری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب منصوب شد/ تقدیر از دکتر مهدی ایازی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر رضا منصوری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب منصوب شد.

دکتر منصوری متولد ۱۳۵۱ و متخصص جراحی عمومی می باشد که در سال ۱۳۹۴ از دانشگاه علوم پزشکی همدان فارغ التحصیل شده است و دوره پزشکی عمومی خود را نیز در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است.

از سوابق اجرایی وی می‌توان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین،رئیس بیمارستان شهدای سرپل ذهاب و نیز رئیس مرکز بهداشت همین شهرستان را نام برد.

شایان ذکر است پیشتر دکتر مهدی ایازی مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای دکتر مهدی ایازی
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر منصوری