حضور گروه تخصصی و فوق تخصصی گوش،حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه

از اساتید این گروه دکتر شهریار نظری، ‌دکتر اصلان احمدی و هیئت همراه هستند که‌ توسط این اساتید چندین مورد عمل جراحی گوش،حلق و بینی به صورت جدیدترین روشهای جراحی در تاریخهای ۱۸، ۱۷ ،۱۶ خردادماه ۱۴۰۳ در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) انجام می شود.

این جراحی ها شامل: عمل حنجره با لیزر co2 ،‌اندولیفت کامل صورت و اندولیفت پیشانی به صورت نوین می باشد که برای اولین بار در استان کرمانشاه انجام خواهد شد.

این جراحی ها بصورت live surgery جهت اساتید و دستیاران گروه گوش،حلق و بینی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) پخش خواهد شد.

متخصصان جراحی در رشته های مختلف این روزها در تلاش هستند تا با بهره گیری از روشهای جدید و دستگاه های پیشرفته زمان بهبود زخم و خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهند.

جراحی حنجره و ناهنجاری های سر و صورت دو روش تازه جراحی است که از این پس در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه انجام می شود

گزارش صدا و سیما درخصوص جراحی حنجره و ناهنجاری های سر و صورت در بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه