اخبار

نان کامل را بشناسید/ سفیدی آرد به چه قیمتی؟

نان کامل را بشناسید/ سفیدی آرد به چه قیمتی؟

_ وقتی دانه‌ها به آرد تبدیل می‌شوند می‌توان آنها را تسویه نمود یا به صورت کامل برای تهیه نان استفاده کرد.

_فرآیند تصفیه، هم جوانه غنی از پروتئین و هم بخشهای سبوس پرفیبر دانه را حذف می‌کند تا آرد نرم‌تر و سفیدتر در مقایسه با آرد کامل به دست آید.

_به همین دلیل نان‌های تهیه شده از آرد سفید نسبت به نان‌های تهیه شده از آرد کامل رنگ سفیدتری دارند.

_از طرف دیگر آرد کامل با استفاده از تمام قسمت‌های دانه تهیه می‌شود به همین دلیل نان تهیه شده از این نوع آرد از نظر تغذیه‌ای ارزشمندتر می‌باشد.

  تهیه شده توسط روابط عمومی و کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ ۲۰:۲۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید