🔰 برگزاری میز خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه دو شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۳

#تکریم_ایثارگران_وظیفه_همه_مسئولین *روابط عمومی ستاد شاهد و امور ایثارگران🌹
🔰 برگزاری میز خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه دو شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۳
💢 این جلسه با حضور مهرداد مرادی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران ، دکتر سهرابی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه،مدیر حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه،رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان پاوه و برخی از مسئولین به منظور برطرف نمودن مسائل و مشکلات ایثارگران معزز این شبکه برگزار شد .

✅ مردای ،مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران :

💠.رسیدگی به مشکلات خانواده بزرگ ایثارگران را وظیفه همه مسئولین صدیق نظام جمهوری اسلامی برشمرد و اظهار داشت: هرچند ایثار و مجاهدت این بزرگواران به هیچ وجه قابل جبران نیست

💠. اما تلاش ما این است که از هر آنچه برای این عزیزان درنظر گرفته شده است هیچ دریغی نکنیم و در رفع مشکلات و معضلات این عزیزان پیش قدم باشیم .

🔻در ادامه به برسی مشکلات ، پیگیری و راهکار های موثر به جهت خدمت رسانی هر چه بیشتر به این قشر معزز پرداخته شد.