🔰 برگزاری میز خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصر شیرین دوشنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳

#تکریم_ایثارگران_وظیفه_همه_مسئولین 🌹روابط عمومی ستاد شاهد و امور ایثارگران🌹
💢 این جلسه با حضور مهرداد مرادی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران ، دکتر اکبریان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصر شیرین ، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قصر شیرین و برخی از مسئولین به منظور برطرف نمودن مسائل و مشکلات ایثارگران معزز این شبکه برگزار شد .

✅ مردای ،مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران :

💠.هدف از راه اندازی میز خدمت را شنیدن حرف این قشر معزز و آشنایی مستقیم با مشکلات آن ها عنوان کرد و خطاب به مسئولان گفت: تا آنجا که ممکن است متواضعانه و با صبر و حوصله پاسخگوی مراجعین بوده و در خصوص رفع مشکلات چاره اندیشی شود .

🔻در ادامه به برسی مشکلات ، پیگیری و راهکار های موثر به جهت خدمت رسانی هر چه بیشتر به این قشر معزز پرداخته شد.