سامان صفی دبیر شورای بدوی انضباطی دانشجویان دانشگاه شد/ تقدیر از فرزاد دستنبو

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سامان صفی به مدت دو سال به عنوان دبیر شورای بدوی انضباطی دانشجویان دانشگاه منصوب شد.

وی لیسانس پرستاری و متولد ۱۳۷۲ در کرمانشاه است که تاکنون به عنوان سرپرستار اورژانس بیمارستان آیت الله طالقانی(ره) و مسئول حراست این بیمارستان و نیز بیمارستان امام رضا(ع) مشغول فعالیت بوده است.

شایان ذکر است پیشتر فرزاد دستنبو مسئولیت فوق را داشتند که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

به نام خدا

جناب آقای فرزاد دستنبو
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی دبیر شورای بدوی انضباطی دانشجویان دانشگاه با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی
رئیس دانشگاه