دوره‌های آموزش تابستانی ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه‌ اعلام شد

دوره‌ها, آموزش, تابستانی, ویژه فرزندان,کارکنان ,دانشگاه‌

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از برگزاری دوره های آموزشی تابستانی ویژه فرزندان و کارکنان دانشگاه‌ خبرداد.

دکتر غلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: این دوره‌ها شامل کلاس‌های قرآن ، نقاشی ، چرتکه ، فتوشاپ ، آموزش مهارت دوره چرم دوزی با دست وکلاسهای آموزش مهارت دوره الکترونیک و رباتیک است.

وی عنوان کرد برگزاری دوره های فوق به منظور خدمت رسانی هدفمند و هرچه بیشتر به اساتید، کارکنان و خانواده های محترم ایشان و همچنین غنی سازی اوقات فراغت فرزندان و ایجاد فضای نشاط برای دانشگاهیان می باشد.

وی اظهار داشت:علاقه مندان به شرکت در این کلاس ها می توانند به ساختمان شماره 2 دانشگاه طبقه همکف ، مدیریت فرهنگی اداره امور فوق برنامه مراجعه نمایند.

گفتنی است مهلت ثبت نام ، محدوده سنی شرکت کنندگان ، تاریخ شروع کلاس ها ، هزینه این دوره ها ، تعداد جلسات در هریک از کلاس ها به شرح زیر می باشد: