ثبت بیش از هفت هزار و پانصد ماموریت اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی در خرداد ماه سال جاری

ماموریت ,اورژانس, پیش بیمارستانی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان کرمانشاه با اعلام اینکه در خردادماه امسال تعداد ۷۵۲۷ ماموریت در خرداد ماه در اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه ثبت شده است گفت: در این ماموریت‌ ها؛ ۴۲۶۲ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۲۱۶۰ مورد نیز در محل درمان شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قلعه سفیدی اظهار داشت: تماس ها ی برقرار شده با ۱۱۵ در این مدت ۳۸۴۳۰ تماس با اورژانس ثبت شده و از این تعداد ۶۸۱۸ تماس مزاحم بوده است.

وی از مجموع ماموریت های ماه گذشته، ۱۴۷۱ مورد حوادث ترافیکی، و ۶۰۵۶ مورد غیرترافیکی بوده است.

به گفته وی در این ماه، اورژانس هوایی؛ ۶سورتی پرواز داشته است که در این ماموریت ها ، ۷نفر به مرکز درمانی انتقال یافتند.