پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر

تبریک, عید غدیر
رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر  را تبریک گفت:

متن پیام به این شرح است:

"بسم الله الرحمن الرحیم"

اَلیومَ أَکمَلتُ لَکم دینَکم وَ أَتمَمتُ عَلَیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الإِسلامَ دیناً...
امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم، و اسلام را برایتان [به عنوان] آیین برگزیدم...

جایگاه ممتاز و بی بدیل امامت امت که بی شک سعادت بشر در گرو ادامه این سلسله مبارک و مطهر می باشد در امر خداوند متعال به نبی مکرم (ص) تجلی یافت و شرط کمال دین و اتمام نعمت را در مسیر ابلاغ ولایت مولی الموحدین علی (ع) قرار داده که خود مؤید اهمیت این منصب در نگاه حضرت باری تعالی می باشد.

تبیین و پذیرش واقعه غدیرخم تبعیت از فرمان الهی در راستای پیروی از ائمه اطهار(ع) می باشد. ولایت اهل بیت (ع) که یکی از ارکان حدیث ثقلین بوده به عنوان مفسران قرآن و حافظان دین ما را از گزند انحراف نجات می بخشند و رسالت هدایت امت را عهده دار می باشند.

به همین مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، عید امامت و ولایت امیرالمومنین حضرت علی (ع) که مظهر تام صراط مستقیم می باشد را به محضر حضرت ولیعصر(عج) و امت اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر قباد محمدی