حضور تیم ارزیابی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در واحد امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

ارزیاب وزارت بهداشت ,امور بین الملل

این تیم در یک بازدید دو روزه ( نهم و دهم تیرماه ) روند پذیرش  و آموزش دانشجویان بین المللی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را رصد نمود.

در این بازدید ،آقایان دکتر عنایت ا..شعبانی رئیس کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی  تهران به عنوان سرپرست تیم ، دکتر بهروز کارگری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان دبیر تیم، دکتر سید محسن رحیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ،خانم دکتر آزاده شادمهر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانم پرستو یزدانی کارشناس کمیته تطبیق وزارت بهداشت حضور داشتند .

ارزیابان در قالب سه تیم ، دانشکده های پزشکی،دندانپزشکی، پرستاری ،بیمارستان امام رضا(ع) و امور بین الملل ،خوابگاه و فضاهای ورزشی و امکانات رفاهی دانشجویان بین الملل را مورد ارزیابی قرار دادند.

پس از ارزیابی میدانی این تیم در دو روز جلسه اختتامیه با حضور رئیس دانشگاه ، معاون آموزشی و مدیر امور بین الملل و دیگر مدیران و مسئولان مربوطه برگزار شد.

تیم بازدید کننده وزارت در نشست پایانی ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را یکی از دانشگاه‌های موفق و فعال در جذب دانشجویان بین الملل  دانستند و تاکید نمودند با توجه به افزایش پذیرش دانشجویان بین الملل ،توسعه زیر ساخت ها و فضای فیزیکی، تامین خوابگاه ، تامین نیروی انسانی مورد نیاز در حوزه آموزش و پذیرش و توسعه بین المللی سازی دانشگاه در سایر حوزه ها نیز مورد اهتمام جدی قرار گیرد.

بین الملل 4
بین الملل 3