دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه واسط عراق تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه امضاء کردند

تفاهم ‎نامه میان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکتر مازن الحسنی رئیس دانشگاه واسط عراق در جهت گسترش زمینه ‎های  همکاری علمی، امروز به امضا رسید.

دکتر محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: گسترش و توسعه همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه الواسط کشور عراق مایه خرسندی است و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آمادگی لازم را برای انتقال دانش و اجرایی سازی این تفاهم نامه دارد و با توجه به هم مرز بودن با کشور عراق ،امیدوارم هر چه  سریعتر قرارداد های ثبت شده در این تفاهم نامه نیز آماده و عملیاتی گردد.

همچنین دکتر مازن الحسنی رئیس دانشگاه الواسط عراق نیز گفت: همکاری با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جهت توسعه و ارتقای سطح آموزشی، علمی و پژوهشی دانشگاه الواسط برای ما بسیار حائز  اهمیت است .

وی افزود:  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  یکی از دانشگاه های بسیار مهم است  و توسعه همکاری دانشگاه الواسط با این دانشگاه در راستای تحقق منافع مشترک و پیشرفت علمی در همه بخش ها و حوزه های مختلف،بسیار اثربخش خواهد بود.