برخی از محدودیت‌های صدور پروانه طبابت برطرف شد

صدور پروانه طبابت
دکتر مهرداد سیفی معاون درمان دانشگاه از برطرف شدن برخی از محدودیت‌های صدور پروانه طبابت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: بدون شک، دسترسی مردم به خدمات پزشکی با کیفیت، دارای ابعادی است که وجود پزشک یکی از این ابعاد می باشد لذا در راستای بهبود فضای کسب و کار به ویژه برای پزشکان جوان،مواردی در کمیسیون مربوطه مطرح و مصوب گردید.

به گفته وی از جمله این موارد اینکه صدور پروانه طبابت متخصصین ضریب K که محل خدمت آنها در شهرستان ها است و نیمی از تعهدات خود را گذرانده اند، پس از تکمیل فرم تعهدنامه ای که بر اساس دستورالعمل پزشکان متعهد خدمت تنظیم شده و نامه عدم نیاز شبکه در ساعات غیر اداری، امکان پذیر گردید.

دکتر سیفی همچنین افزود: مقرر گردید صدور و تمدید پروانه فعالیت پزشکان آزاد که پیش از این با اعتبار یک سال صورت می گرفت، به دو سال افزایش یابد.