دکتر نسرین منصوری به عنوان رئیس بیمارستان معتضدی کرمانشاه منصوب شد/ تقدیر از دکتر عبدالله سعادت فر

نسرین منصوری, معتضدی,انتصاب

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر نسرین منصوری به عنوان رئیس بیمارستان معتضدی کرمانشاه منصوب شد.

دکتر منصوری فلوشیپ پریناتولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که سال 1384 در رشته تخصصی زنان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل شده و دوره پزشکی عمومی خود را نیز سال 1377 در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذرانیده است.

وی که از سال 1394 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد سابقه مسئول امور دستیاران گروه زنان و معاون آموزشی بیمارستان معتضدی را در کارنامه خود دارد.

شایان ذکر است پیشتر دکتر عبدالله سعادت فر مسئولیت فوق را عهده دار بوده که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای دکتر عبدالله سعادت فر
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست بیمارستان معتضدی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر منصوری