پیام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت هفته دولت

پیام, معاون توسعه , هفته دولت

دوم تا هشتم شهریور ماه به یاد شهیدان بلندمرتبه دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، "هفته دولت" نامگذاری گردید تا ضمن بزرگداشت مقام عظمای این بزرگمردان که الگویی از خدمت، صداقت و شرافت هستند، از کارگزاران بی ادعای دولت قدردانی گردد.

عزت و سربلندی کشور مرهون حضور نیروها و انسان‌های متعهدی است که در هر شرایطی بر وظیفه انسانی و دینی خود تأکید می‌نمایند.

بر خود لازم می‌دانم از تمامی کارکنان حوزه سلامت بابت زحمات شبانه روزی شان در ارائه خدمت به مردم عزیزمان قدردانی نمایم و اعلام نمایم مجموعه مدیریتی دانشگاه آگاه به مشکلات و دغدغه های این قشر دلسوز و فهیم می باشند و تمامی همت خود را برای پرداخت مطالبات و معوقات کادر دلسوز بهداشت و درمان به کار می برند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و شهیدان رجایی و باهنر، فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به همه دولتمردان و کارمندان ، به ویژه کارکنان خدوم و متعهد بهداشت و درمان تبریک عرض نموده و بهروزی و توفیق خدمت به آحاد مردم عزیزمان را در تحقق آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

صادق کریمی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه