هشدار! این محصولات آرایشی و بهداشتی را نخرید

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اعلام اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیر مجاز توسط سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مجرب اظهار داشت: بر اساس اعلام مدیر کل محترم امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا ودارو اسامی محصولات فایل های زیر فاقد مجوز بهداشتی بوده و می بایست در صورت مشاهده فرآوردهای مذکور در سطح عرضه اقدامات قانونی و لازم معمول گردد.

وی با بیان اینکه اکنون همکاران ما درحال جمع آوری نمونه‌های مکشوفه و غیر مجاز در سطح عرضه هستند تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده محصولات مذکور از خرید آنها خودداری کنند.

به گفته وی این اطلاع رسانی صرفا" جهت فرآورده‌های قید شده در نامه منطبق با تصاویر زیر بوده و صرفاً شامل نام تجاری با دیکته مذکور می باشد بنابراین همچنین مواردی که دارای پیشوند و پسوند از این نام های تجاری هستند را مشمول نمی‌شود و بایستی درصورت لزوم مورد بررسی قرارگیرد.