افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قارلق بزرگ در شهرستان کنگاور با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان از سوی دانشگاه علوم پزشکی

مرکز خدمات جامع سلامت ,قارلق بزرگ,کنگاور

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قارلق بزرگ در شهرستان کنگاور روز پنجشنبه (15شهریور) با حضور استاندار کرمانشاه،نماینده مردم شهرستان های کنگاور، هرسین و صحنه در مجلس شورای اسلامی ،رئیس دانشگاه، امام‌جمعه و سایر مسئولین شهرستان کنگاور به بهره برداری رسید.

گفتنی است این پروژه بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع و با زیربنای ۶۰۰ متر مربع و با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کلید خورد.

زمین این مرکز اهدائی از اهالی روستای قارلق می باشد و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قارلق بزرگ، ۲ روستا با جمعیت کل ۴۱۰۰ نفر و دو خانه بهداشت را تحت پوشش قرار می دهد.

افتتاح قارلق

۱۷ شهریور ۱۴۰۳ ۰۹:۲۲