متقاضیان بیمه تکمیلی ثبت نام کنند!

بیمه تکمیلی ,ثبت نام

به اطلاع کلیه کلیه کارکنان رســمی، پیمانی و قراردادی که تمایـل بـه عضــویت در بیمـه تکمیلی درمـان دارنــد می رساند حــداکثر تـا تاریـخ 1403/6/31 بـا مراجعـه بـه پورتـال دانشــگاه (قســمت کارکنـان - درخواست بیمه تکمیلی درمان) و یا آدرس https://tprs.kums.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

بر اساس اعلام مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه افراد متقاضی می تواننـد نسـبت به تکمیل فرم اینترنتی عضویت جهت خود و افراد تحت تکفل (والدین،همســر و فرزندان) اقدام نمایند ضمن اینکه کارکنان «زن» نیز میتوانند در صورت تمایل نسبت به بیمه افراد تحت تکفل خود نیز اقدام نمایند.

دکتر امیرحسین امیدی گفت: قرارداد سـال جاری در قالب سه طرح طلایی، نقره ای و برنزی با ســقف پوشش و حق بیمه متفاوت با شرکت آتیه سازان حافظ شعبه مرکزی اسـتان کرمانشاه به آدرس: کرمانشاه–انتهای بلوار آل آقا-نبش کوچه ،107 تلفن: 38382048  با تاریخ اجرای 1403/6/1 تاریخ1404/5/31 در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه مبلغ حق بیمه ماهانه برای هر نفر در طرح طلایی5,180,000 ریال، طرح نقره ای3,530,000 ریال و در طرح برنزی 2,300,000 ریال می باشد تاکید کرد: همکاران متقاضی بایستی نسـبت به انتخاب طرح موردنظر (صـرفًا یکی از طرحهای ارائه شده) اقدام نمایند؛ بدیهی است طرح انتخاب شده جهت نفر اصلی و افراد تحت تکفل یکسان است و امکان تغییر طرح تا پایان قرارداد وجود ندارد.

امیدی همچنین تاکید کرد: قرارداد بیمه تکمیلی سال گذشته به صورت خودکار تمدید نمی شود لذا متقاضیان در صورت تمایل لازم است مجدد در سامانه، ثبت نام نمایند.

گفتنی است شیوه نامه اجرایی و آخرین تغییرات در طول سال بیمه ای از طریق سایت اداره رفاه در دسترس قرار خواهد گرفت.