معرفی اعضای هیأت علمی دارای مقالات پراستناد سال 2023 در پایگاه اطلاعاتی (ISI) Web of Sciences

مقالات پراستناد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از موفقیت اعضای هیأت علمی محترم این دانشگاه که مقالات آنان به صورت high cited paper مورد ارزیابی قرارگرفته است، خبر داد.

دکتر سیروس جلیلی در خصوص این موفقیت توضیح داد: دکتر نادر سالاری در رشته آمار زیستی از دانشکده بهداشت دو مقاله، دکتر نسرین عبدلی در رشته روانشناسی از مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد، امیر حسین هاشمیان در رشته آمار زیستی از دانشکده بهداشت، دکتر مهدی جای‌مند در رشته زیست فناوری دارویی از مرکز تحقیقات دارورسانی نانو، دکترمیلاد روحی لنگرودی در رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دکتر رضا محمدی در رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دکتر مریم عزیزی لعل آبادی در رشته علوم و صنایع غذایی از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دکتر لیلا افشار هزارخانی در رشته بیماری‌های مغز و اعصاب از دانشکده پزشکی و دکتر مسعود نجفی در رشته فیزیک پزشکی از دانشکده پیراپزشکی دارای یک مقاله پراستناد، در سال 2023 بوده اند.

دکتر جلیلی ضمن تبریک این موفقیت به ریاست دانشگاه و پژوهشگران و فناوران پرتلاش دانشگاه از حضور 10 نفر از اعضای هیات علمی در این لیست ابراز خرسندی نمود.

گفتنی است که ارزیابی فوق بدون در نظر گرفتن مقالات پرنویسنده(GBD) صورت گرفته است.

Highly Cited Papers: مقالات پراستناد مقالاتی است که در زمره مقالات یک درصد برتر 22 حوزه موضوعی ISI در یک سال اخیر بیشترین استنادات را دریافت کرده اند.

مقالات پراستناد