اخبار

فواید و نکات مهم مصرف شکلات تلخ

فواید و نکات مهم مصرف شکلات تلخ

دکتر مولودی متخصص تغذیه با بیان اینکه شکلات تلخ به دلیل محتوای بالای کاکائو و آنتی‌اکسیدان‌ها، فواید بسیاری دارد،گفت برای بهره‌مندی از این خواص، شکلات تلخ باید حداقل ۷۰ درصد کاکائو داشته باشد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مولودی در گفتگو با سرویس علمی پژوهشی اخبار سلامت با اشاره به اینکه   شکلات تلخ حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌توانند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های مختلف محافظت کنند.

وی گفت: مصرف متعادل شکلات تلخ با حداقل ۷۰ درصد کاکائو می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد، همچنین به افزایش سطح سروتونین و بهبود خلق و خو کمک کند.

دکتر مولودی افزود: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف شکلات تلخ می‌تواند به بهبود تمرکز و حافظه کمک کند و آنتی‌ اکسیدان‌ های موجود در شکلات تلخ باعث کاهش التهاب در بدن می شود.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد شکلات تلخ ممکن است منجر به افزایش کالری و قند شود گفت: باید در مصرف آن تعادل را رعایت کنید، همچنین شکلات تلخ معمولاً دارای قند کمتری نسبت به شکلات‌های شیرین است، اما باید به میزان قند آن توجه کنید. سعی کنید از شکلات‌های سفید و یا شیری دوری کنید چون کالری بالاتر و کاکائو کمتری دارند.

دکتر مولودی تصریح کرد:  شکلات تلخ حاوی چربی‌های سالم است که می‌تواند به افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند .

وی خاطرنشان کرد: با رعایت تعادل و انتخاب مناسب، می‌توانید از این میان‌وعده مغذی و خوشمزه بهره‌مند شوید، البته اگر به کافئین یا سایر مواد موجود در شکلات حساسیت دارید، باید از مصرف آن خودداری کنید.
۱۹ دی ۱۴۰۳ ۱۳:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید