مراسم تکریم و معارفه معاونین آموزش و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز با حضور سرپرست دانشگاه واعضای هیات رئیسه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد که طی آن در حوزه آموزش دکتر فیض اله منصوری معرفی و از زحمات دکتر سیاوش وزیری تقدیر شد و در بخش تحقیقات و فناوری نیز ضمن معرفی دکتر زهره رحیمی از تلاش های دکتر سیروس جلیلی نیز تقدیر بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،سرپرست دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک فرار رسیدن ۱۳ رجب ، سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، دوستی و ارادت به امیرالمومنین حضرت علی (ع) را مختص همه مسلمانان دانست و گفت : امیدوارم شیعه واقعی حضرت علی (ع) باشیم و در زندگی این امام همام را الگوی خود قرار دهیم تا به سعادت واقعی برسیم.
دکتر سروش با اشاره به اقدامات ارزشمند صورت گرفته در حوزه های مختلف تحقیقات و فناوری و آموزش دانشگاه گفت: برای اداره دانشگاه باید یک برنامه مبتنی بر شواهد و واقعیات داشته باشیم و در این راستا با انتخاب یک کمیته مدیریت راهبردی و با کمک مشاورین کارآمد که عالم در علم مدیریت و آگاه به مسائل دانشگاه هستند ، برنامه اولیه تدوین شده است و امیدوارم با همکاری معاونین و شما عزیزان در حوزه های تخصصی این برنامه را ارتقا دهیم. و این برنامه چراغ راه ما در برنامه های راهبردی در حوزه های مختلف دانشگاه خواهد بود.
وی افزود: ما باید به دنبال دانشگاه نسل نوین باشیم ، دانشگاهی که علاوه بر تولید علم و تکیه بر فناوری و تحقیق و تربیت نیروی انسانی توانمند و مجرب ، بتواند تحولات اجتماعی را اداره کند ، دانشگاهی که بتواند دوستدار و ارتقا دهنده محیط زیست باشد و این رسالت سنگینی است که دانشگاه دارد.
دکتر سروش در ادامه بیان داشت نقاط قوت و فرصت های بسیاری در دانشگاه داریم اما نباید از نقاط ضعف و تهدیدها غافل شویم و ما نباید فقط به داشته های خود اکتفا نماییم و باید با شناسایی نقاط ضعف و کاستی ها آنها را بر طرف نماییم.
وی تصریح کرد: با توجه به موفقیت هایی که در بحث آموزش، تحقیقات ، فرهنگی دانشجویی، توسعه و درمان داشته ایم باید به این مسئله توجه نماییم که در حال حاضر در کجا قرار داریم و برنامه ی آتی ما برای پیشرفت در این حوزه ها چه خواهد بود.
وی با اشاره به موفقیت های بسیاری که در حوزه تحقیقات و پژوهش دانشگاه در سال های اخیر کسب شده است ، این جایگاه را ارزشمند برشمرد و افزود : البته ما می توانیم در مواردی چون تعداد مقالات، کیفیت مقالات،تاثیر گذاری مقالات، تعداد مجلات نمایه شده،تعداد مجلات بین المللی و بسیاری از بخش های دیگر شاهد پیشرفت های بهتری باشیم که این امر نیاز به رسیدگی و همکاری جدی در این حوزه دارد و این مسئله در بحث آموزش، توسعه و دیگر حوزه ها نیز مشهود است که امیدواریم با برنامه ریزی و احصاء نقاط ضعف برطرف گردد.
وی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه نیز گفت: از کسانی که درحوزه تحقیقات و پژوهش فعالیت می کنند سپاسگزارم .
دکتر سروش افزود: ما باید بتوانیم مشکلات جامعه را با پژوهش حل کنیم و پژوهش های بنیادی و کاربردی در دستور کار قرار گیرد ، همچنین یکی از مواردی که حائز اهمیت است مسئله جوانی جمعیت است که در برنامههای پژوهشی ما باید مورد توجه باشد.