دکتر علی سروش سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با صدور حکمی دکتر امیر صابر را به عنوان "سرپرست دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی " منصوب کرد
دکتر صابر فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم تغذیه و رژیم درمانی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد که دوره ارشد خود را نیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذرانیده و هم اکنون با درجه دانشیاری در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به فعالیت می باشد.
وی علاوه براینکه به عنوان متخصص تغذیه و رژیم درمانی در کلینیک های ویژه دانشگاه فعالیت داشته است، سابقه مدیر گروه علوم تغذیه ، مدیر تحصیلات تکمیلی و مسئول امور هیأت علمی را در دانشکده فوق داشته و در حوزه تغذیه سلولی-ملکولی و ارتباط عوامل ژنتیکی و تغذیه نیز تحقیقات نموده و مقالات مختلفی را در این حوزه منتشر نموده اند.
چاپ مقالات علمی متعدد ، تالیف چند جلد کتاب در زمینه های تغذیه و رژیم درمانی، اجرای دهها طرح تحقیقاتی و برگزاری کارگاه های علمی و تخصصی در حوزه مربوطه از دیگر فعالیت های آموزشی و پژوهشی دکتر صابر می باشد.
شایان ذکر است پیشتر دکتر احسان صادقی مسئولیت فوق را عهده دار بوده که دکتر سروش با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.
به نام خدا
جناب آقای دکتر احسان صادقی
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.
بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.
امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.
دکتر علی سروش
سرپرست دانشگاه