اخبار

کارکنان در محل کار از نان و غلات سبوس دار مصرف کنند

کارکنان در محل کار از نان و غلات سبوس دار مصرف کنند
با توجه به این که تداوم کار نشسته و بدون تحرک می تواند موجب اختلال در کارکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست شود، بهتر است از نان و غلات کامل (سبوس دار) استفاده شود.

کارکنان در محل کار از نان و غلات سبوس دار مصرف کنند

با توجه به این که تداوم کار نشسته و بدون تحرک می تواند موجب اختلال در کارکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست شود، بهتر است از نان و غلات کامل (سبوس دار) استفاده شود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کارکنان بهتر است به جای مصرف نان های تهیه شده از آرد سفید مانند نان لواش و باگت از نان سنگک و نان جو استفاده کنند.
بنابراین گزارش، در صورتی که امکان انتخاب غذا در رستوران های محل کار وجود دارد‌، از غذاهای بخارپز، آبپز و یا کبابی به جای غذاهای چرب و سرخ شده استفاده شود همچنین به جای گوشت قرمز، غذاهایی که با ماهی و یا مرغ تهیه شده اند مصرف شود و در صورتی که امکان انتخاب نیست،‌ تمام چربی های گوشت قرمز را قبل از مصرف باید جدا کرد.
این گزارش می افزاید، اگر در محیط های کار غذاهایی مانند عدسی و یا خوراک لوبیا سرو می شود،‌ به خورشت های چرب و غذاهای سرخ شده ترجیح داده شود زیرا غذاهایی که با حبوبات تهیه شده اند وقتی همراه با نان مصرف شود نه تنها منبع خوب پروتئین هستند بلکه به علت دارا بودن فیبر به سلامت بدن کمک می کنند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه، در میان وعده ها،‌ به جای مصرف مواد قندی،‌ شیرینی و یا بیسکوییت، ‌بهتر است انواع سبزی و صیفی جات مانند خیار، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، میوه ها و یا لقمه هایی که در منزل تهیه شده اند مثل نان و پنیر و سبزی مصرف شود.
گفتنی است: با پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار نه تنها از اضافه وزن و چاقی، ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی،‌ دیابت و سایر بیماری ها پیشگیری می شود بلکه با بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری، موجبات ارتقا فرد در محیط های کار نیز فراهم می شود. /
۱۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید