دکتر نیکبخت : حجاب وزن ظاهری دارد و عفاف وزن باطنی

همایش حجاب و عفاف با همت دفتر امور بانوان صبح روز یکشنبه بیستم شهریورماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

همایش حجاب و عفاف  صبح روز یکشنبه بیستم شهریورماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر محمدرضا نیکبخت با تشریح حجاب و عفاف در آیات و روایات به ذکر پاره ای از موارد اجتماعی اشاره کرد و از همگان خواست تا با رعایت حجاب به عنوان پرده و حفاظ از دوران کودکی فرزندان خود را عملا و با رفتار خود با مفهوم و لزوم حجاب آشنا نمایند.

حجه الاسلام مختاری ،مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه رازی ، دکتر کهریزی عضو هیات علمی دانشگاه ، سرهنگ مظفری معاونت اجتماعی انتظامی استان و خانم شاه حسینی به مباحثی چون "حجاب و اختیار زنان " ، " حجاب و مرز محبوبیت "  و " آسیب ها و پیامدها "  پرداختند.

در پایان به تعداد 19 نفر از همکاران به عنوان بانوی نمونه حجاب و عفاف هدایایی تقدیم گردید.