افرادی که به خوردن ماهی عادت دارند کمتر به بیماریهای قلبی و عروقی ، دیابت ، ورم مفاصل و آسم مبتلا میشوند و همچنین شانس ابتلای آنها به سرطان نیز کمتر است.
دکتر زهرا عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به این که گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند، اظهار داشت:مصرف این گروه مواد غذایی برای رشد، خونسازی و سلامت دستگاه عصبی لازم استو بسیاری از کودکان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از مواد غذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها استفاده نمی کنند.
وی افزود: مصرف گوشت برای ارتقای سلامتی، افزایش سطح ایمنی و رشد و نمو مناسب لازم است و برایاطمینان از عملکرد مناسب ذهن و یادگیری درست، مصرف آن ضرورت دارد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: افرادی که در خوردن گوشت قرمز زیاده روی می کنند، 13 تا 15 درصد بیشتر در خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.
دکتر عبداللهی تاکید کرد: مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها روند رشد مغزی وفیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می سازد و همچنین زیاده روی در مصرف گوشت قرمز میزان خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان جوان را دو برابر افزایش می دهد