تیم معاونت دانشجویی ، فرهنگی قهرمان لیگ فوتسال دانشگاه

تیم های بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان آیت اله طالقانی مقام های دوم و سوم را بدیت آوردند.

در مسابقات لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه ، مرحله فینال با شرکت دو تیم معاونت دانشجویی فرهنگی و مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) در تاریخ 28/9/90 انجام گرفت که طی آن تیم فوتسال معاونت دانشجویی فرهنگی توانست با غلبه 3 بر 2 مقام نخست را به خود اختصاص دهد .

این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی ، مسئول تربیت بدنی کارکنان ، جمعی از مدیران ستادی و سرپرست شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و همچنین مدیران مراکز آموزشی درمانی برگزار گردید که در پایان تیم های اول تا سوم کاپ و هدایای خود را از دست ریاست دانشگاه دریافت داشتند . لازم به ذکر است از طرف معاون دانشجویی فرهنگی از دو تیم برتر شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های اسلام آباد غرب و جوانرود تقدیر به عمل آمد و جوایزی اهداء گردید .

لطفا کلیک کنید تا تصاویر و ادامه خبر را در وب دا کرمانشاه بخوانید و ببینید.