دکتر تحویلیان تاکید کرد: هزینه ای که غنی سازی به قیمت آرد و نان می افزاید چندان زیاد نیست و در قیمت تمام شده هر کیلو آرد بسیار ناچیز است و در قیمت تمام شده نان هم تاثیری چندانی نمی گذارد.
معاون غذای و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: بهترین روش برای غنی سازی آرد، افزودن هزینه غنی سازی بر بهای تمام شده آرد است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، دکتر رضا تحویلیان در ششمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که امروز(28 دی) در محل استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هر چند غنی سازی آرد یک مقوله مهم است، اما بودجه غنی سازی از تهران هنوز نرسیده است.
دکتر تحویلیان در ادامه تصریح کرد: باید ابتدا بودجه غنی سازی در اختیار ما قرار گیرد و سپس به کارخانه های تولید آرد تاکید شود تا آرد را غنی ساخته و در نهایت هزینه غنی سازی را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی گفت: پیشنها می کنم مبلغ مورد نیاز برای غنی سازی آرد بر روی قیمت آرد کشیده شود.
دکتر تحویلیان تاکید کرد: هزینه ای که غنی سازی به قیمت آرد و نان می افزاید چندان زیاد نیست و در قیمت تمام شده هر کیلو آرد بسیار ناچیز است و در قیمت تمام شده نان هم تاثیری چندانی نمی گذارد.
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر پیشنهاداتی به کارخانجات تولید کیک و کلوچه در استان داده ایم تا محصولات خود را غنی سازی کنند.
دکتر محمد رضا نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در جمع بندی نهایی از صحبتهای دکتر تحویلیان اظهار داشت: اولویت علوم پزشکی درمان نیست، بلکه دید دانشگاه بر پیشگیری و بهداشت مبتنی است و در این زمینه بهترین شیوه می تواند بهبود و ضعیت تغذیه باشد.