این واحد خبازی نان بربری اقدام به استفاده از رنگهای صنعتی و شیمیایی غیر مجار بعنوان "رومال" و جوش شیرین می نمود
پلمپ نانوایی متخلف که از رنگهایی شیمیای استفاده میکرد.
بازرسان اداره نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و داروی کرمانشاه در طی پایشهای مدام و نظارتهای مشترک بر واحدهای خبازی استان یک واحد خبازی نان بربری را که اقدام به استفاده از رنگهای صنعتی و شیمیایی غیر مجار بعنوان "رومال" و جوش شیرین می نمود توقیف و در معیت قاضی ویژه تعزیرات حکومتی نسبت به پلمپ و معرفی فرد خاطی به مراجع قضایی اقدام نمودند.
مظفر جوزی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و سراکیپ بررسی خبازیهای کرمانشاه اعلام داشت: طی پایشهای مداوم که با همکاری عزیزان معاونت بهداشتی و تعزیرات حکومتی و بازرسان شورای آرد و نان انجام میشود ، بطور دقیق فرآیند طبخ مورد کنترل قرار گرفته و تأکید ما بر عدم استفاده از "جوش شیرین" و افزودنیهای غیر مجاز است وی اشاره کرد که در همین راستا تعدادی از واحدهای متخلف که با استفاده از جوش شیرین به سلامتی مردم آسیب جدی میزنند نیز تحت پیگرد قرار گرفتند.
دکتر پاکزاد ، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ، بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز اعلام کرد که با هماهنگیهای صورت گرفته از ابتدای سال جدید بازرسان این اداره با هر نوع استفاده از جوش شیرین در فرآیند تهیه نان بشدت برخورد نموده و کلیه واحدهای خبازی موظف به استفاده از خمیر مایه خواهنذد بود.